Sterrenpost

Eind december 2019 viel mijn oog op een gedeeld bericht via Social Media waarin ‘Stichting het Sterrenboekje’ werd genoemd. Carina Kramer, mama van Noah* en oprichtster, vroeg om gesponsorde cadeautjes als aanvulling van de Sterrenpost. Deze liefdevolle attentie ontvangen ouders op de jaardag van een overleden kindje.

Zonder mij te bedenken gaf ik gehoor aan deze oproep en stuurde ik Carina een bericht met de mededeling dat ik graag een bijdrage wilde leveren. Niet wetende om hoeveel kindjes het exact ging, stapte ik onbevangen in dit avontuur.

Inmiddels is de teller naar bijna 1400 kindjes gestegen en sta ik nog altijd achter mijn spontane beslissing. De bijdrage die ik mag leveren zet ik eigenhandig in elkaar, net als het envelopje dat ik er omheen vouw zodat het als een klein cadeautje ontvangen kan worden.

Omdat ik voel dat ik nog iets extra’s mag toevoegen, doe ik dat in de vorm van een persoonlijke touch. Een klein berichtje van jouw lieve kindje ontvang jij als extra cadeautje erbij.
Wanneer jij via het contactformulier jouw gegevens invult, reageer ik zo snel als mogelijk met verdere informatie.

Liefs,
Patricia

2 reacties op ‘Sterrenpost

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s