☆ Universeel bericht ☆

Mijn ochtend mocht starten als doorgeefluik van deze boodschap voor jou.

Versterking van het immuunsysteem en je gezonde verstand gebruiken zonder in een angst te zitten is wat wij nu vragen van jou.

Neem de ruimte voor jezelf in deze tijd en doe dingen die je anders minder snel zou doen door tijdgebrek. Genieten van je medemens door te vertragen en roeien met de riemen die er zijn.

Ben je bewust van hoe je zelf in het leven staat en waar jouw eigen prioriteiten op dit moment liggen. Word jezelf gewaar van hoe de wereld in beweging is.

Begin met jouw eigen herstel van binnenuit zonder het in een ander te zoeken. Op dit moment wordt eenieder van ons terug geworpen op zichzelf en op zijn of haar eigen kracht. We worden min of meer gedwongen om de bezieling uit ons zelf te halen.
Voor sommigen onder ons is dat lastig en kost dat iets meer moeite.

Nu is het moment er om te ontdekken wat jou drijft en waar jij zelf jouw geluk uit mag halen. Door de vertraging word jij in de gelegenheid gesteld om een laagje dieper naar binnen te treden en dingen te doen waar jij in de drukte van alledag minder snel aan toe zou geven. Het biedt mogelijkheden om anders tegen zaken aan te kijken. Om met je medemens de diepte in te gaan, zonder dat de veiligheid voor jezelf in het gedrang komt.

Gebruik deze tijd wijs en volledig in overgave zodat je als herboren naar voren mag komen en volop kan genieten van deze hernieuwde versie van jezelf.

Start met leven in plaats van met overleven. In deze consumptiemaatschappij wordt orde op zaken gesteld voor een groter goed. Je mag gehoor geven aan de opgelegde vertraging, zonder dat je je daar schuldig over hoeft te voelen.

Namasté,
Patricia♡

Serendipity by Patricia picture by Sara Van Mourik-de Vos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s