• Sacred Womb retreat •

Wanneer: 26 September 2021
Tijd: 10.00 – 17.00
Locatie: Lefreinage in Eckelrade ( Zuid-Limburg)

Tijdens deze dag nodigen wij jou uit om je opnieuw te verbinden met het centrum van je vrouwelijke wezen, jouw vruchtbaarheid en hart.

Dit retreat is gewijd aan gewoon jezelf zijn, zoals je bent in het hier en nu. Om bij jouw hart en vrouwelijkheid te zijn, om los te laten en te ontvangen. Het erkennen van de schoonheid van jouw vrouw zijn, diep in contact te gaan met jezelf, de natuur en met alles om jou heen.

Veel vrouwen hebben het gevoel dat ze het contact met de wijsheid van haar lichaam, haar intelligentie en intuïtie hebben verloren. 

Door verbinding te maken met je innerlijke wereld, via je baarmoeder en hart, jouw cyclus, wijsheid en kennis over je lichaam, is het mogelijk om blokkades en stresspatronen te genezen.

Hervind de kracht van het vrouwelijke terug, vind je innerlijke leiding in het leven en voel weer een diepe verbinding met jezelf en de wereld.

Hoe ziet deze dag eruit?

WOMB YOGA

De sleutel tot vrouwelijke aanwezigheid is de Hart-Baarmoederverbinding. Deze oefening is een toegewijd aan het heilige vrouwelijke lichaam. Het is zacht, diep, sensueel, organisch en intuïtief – net als een vrouw, steeds veranderend van aard.

Haar lichaam verandert elke dag, haar cyclus volgend. Op elk niveau van ‘zijn’ mag ze verzorgd worden, zodat je jezelf als vrouw weer heel kan voelen. 

WOMB HEALING & READING

Met behulp van adem, aanraking, visualisatie en zachte, diepe beweging. We bewegen tussen geluid en stilte, mediteren op een diepere verbinding met onze baarmoeder, om te helen en los te laten wat we in onze baarmoeder hebben vastgehouden.

Prachtige kaarten vertellen je nog meer over jezelf, we zien, voelen en luisteren naar haar verhalen en maken een diepe verbinding.

WOMB MEDITATIE 

Deze helende reis ondersteunt je baarmoeder, nodigt uit om je te ontspannen in de diepte van je wezen, zodat je vermoeidheid en pijn los kan laten en je jouw vrouwelijke seksuele centrum kan verlevendigen.

Tijdens deze meditatie word je ondersteund door de kracht van een vrouwen kristal met aansluitend een mooie schrijfopdracht.

GUASHA & MASSAGE WIJSHEID

Ontvang een krachtige leer om je menstruatiecyclus te begrijpen, je innerlijke ecologie te herstellen en voel je sterker in plaats van eventuele belasting door je cyclus. Als je niet meer menstrueert, geniet van deze kennis.

WOMAN CIRCLE & SACRED CACAO

We brengen tijd door in de natuur en verbinden ons, door middel van een ceremonie, met Moeder Aarde. In de veiligheid van de vrouwencirkel drinken we cacao en maken we totale verbinding met ons hart. Hierbij ontvang je een baarmoedermeditatie.

Natuurlijk zorgen wij voor een heerlijke lunch. Heb jij dieetwensen, geef deze dan aan ons door zodat wij hiermee rekening kunnen houden.

Ben jij klaar om een laag dieper te gaan, totale verbinding te voelen met jezelf en de vrouwen om je heen, voel je dan welkom op deze bijzondere dag.

Er is in totaliteit plek voor 12 vrouwen, inmiddels is meer dan de helft inmiddels gereserveerd.
Voel je dat jij erbij wil zijn, reserveer dan nu jouw plekje via het contactformulier of stuur een bericht naar 06-53442512.

Liefs Patricia en Céryla ♡

foto credits: Krystle Woods

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s