Reading

Een reading geeft inzichten in en antwoorden op de vragen die er op dit moment in jouw leven spelen. Wanneer ik een reading mag doen, maak ik contact met de spirits. Zij zorgen ervoor dat de informatie binnenkomt die ik mag doorgeven aan jou.

Soms brengen zij zaken onder de aandacht waarvan zij vinden dat die gehoord mogen worden. Dit kunnen onderwerpen zijn waar jij in eerste instantie niet zo mee bezig bent of het matcht exact met wat er op dit moment in jouw leven speelt. Natuurlijk mag jij ook vragen doorgeven, waarop jij heel graag antwoord wil hebben. Maximaal vijf vragen kunnen worden meegenomen in een reading.

Mijn ervaring met de spirits is dat ze jou graag zelf aan het werk zetten. Vaak is de weg ernaartoe minstens zo belangrijk als de bestemming. Ze geven jou het inzicht dat nodig is om zaken gemakkelijker te begrijpen. Om een nieuwe start te kunnen maken, om rust te kunnen krijgen en om eventueel los te kunnen laten. En weet, wat ze ook graag aan jou doorgeven om jou behulpzaam te zijn op jouw pad, de keuze ligt altijd bij jou. Jij beslist of je iets wel of niet wil doen.

Af en toe krijg ik een blik in de toekomst, net wat de spirits van toepassing vinden. Deze reading is geen toekomst voorspelling.

Wil je een reading of minireading, met engeltje, cadeau doen? Dat kan! Dan wordt deze geadresseerd aan de persoon waarvoor deze bestemd is.