Bars

Bars behandeling

De Bars zijn 32 punten op je hoofd, deze bevatten informatie, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor stress, spanning en vermoeidheid in je leven. Deze gedachten en emoties beperken jou om voluit van het leven te genieten.
Door een zachte aanraking van deze Bars punten tijdens een behandeling, gaat de energie in jouw lichaam weer stromen en worden vastzittende blokkades, spanningen en stress in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zul je je lekkerder in je vel voelen, meer energie krijgen en meer ruimte in je hoofd ervaren waardoor je anders om kunt gaan met situaties.
Je staat weer lekker in het leven en doet wat je werkelijk wilt zonder oude ballast met je mee te zeulen.

Wil jij ook ervaren wat Bars met jou kan doen?
Wil jij ook een leeg hoofd?
Wil jij ook je stress verminderen?
Wil jij ook je immuunsysteem sterker maken?
Wil jij ook heerlijk slapen?
Wil jij ook ervaren hoe het is om meer energie te hebben?
Wil jij ook ervaren hoe het voelt om alles los te laten wat je lichaam niet meer dient?
Meer rust voor examens en proefwerken.
Het creëert rust en ruimte.
Uiteraard kan het ook gewoon om jezelf eens te verwennen.
Wat zou het heerlijk zijn, alsof er een stofzuiger op je hoofd gezet wordt en alle ballast voor je opzuigt.
Slaapt je kind slecht, is het gestresst of heeft het meer rust nodig?

Daarnaast heb ik een aanvullende tool van Access Consciousness® geleerd en het daarbij behorende certificaat ontvangen: MTVSS®. Het is een van de meest dynamische manuele tools van Access. Het kan een groot effect hebben op het immuunsysteem, vooral wanneer het gedaan wordt op de gewrichten. Daar waar ik met een Bars sessie de drukpunten op het hoofd zachtjes aanraak, ben ik met MTVSS® bezig met het lichaam zachtjes aan te raken. Ik volg de energie van het lichaam en laat mij leiden door wat het nodig heeft.

Ben je klaar voor het los laten van ballast, voor ontspanning en meer rust in je hoofd? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak.