Reiki

Reiki is een manier om energetisch te genezen. Ik ben het medium van de energie die ik mag overbrengen op jou. De vorm die ik praktiseer is door middel van handoplegging. Het is een eenvoudige en effectieve behandelingsmethode. Hiermee kan ik pijn verzachten en pijn wegnemen bij zowel mens als dier.

Door een behandeling wordt de energie weer in evenwicht gebracht en nemen klachten af. De energie heelt op alle niveaus van de mens, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Door de Reiki energie bereik ik jou als geheel. Bij een behandeling van bijvoorbeeld hoofdpijn kan door Reiki ook op andere plekken in het lichaam én op alle niveaus geheeld worden. Wanneer de hoofdpijn een emotionele oorzaak heeft, bijvoorbeeld veroorzaakt door stress, dan geneest Reiki ook op dat niveau. Ook plekken of ongemakken die je niet noemt worden door Reiki bereikt.

Fouten in je leven vereisen herstel, begrip of een verandering in jouw geesteshouding om geheeld te kunnen worden. Om deze te corrigeren kan het voldoende zijn om de emoties volledig te beleven. Iemand kan een kwaal ontwikkelen als een manier om de weg vrij te maken voor een vereist leerproces.

Als reactie kunnen er emoties vrij komen. Dit kan zijn doordat je bijvoorbeeld begint te lachen, te huilen, onrustig wordt of misschien wordt je wel boos. Alle gevoelens mogen er zijn. Alles mag los gelaten worden.

Doordat jij als aanvrager een behandeling aanvraagt, ben jij in staat om jezelf te genezen. Genezing kan alleen in jouw eigen lichaam plaatsvinden, mijn rol hierin is het doorgeven van de energie, die jij als ontvanger optimaal kunt gebruiken.
Een Reiki behandeling is alleen maar positief en kan geen schade aanrichten, ongeacht de conditie, leeftijd of de status.
Het enigste wat jij hoeft te doen is open staan voor de behandeling en te ontvangen.

Wil jij meer informatie of een behandeling aanvragen? Stuur dan een mail via de contactpagina.