Luisterkind

Luisterkind afstemming

In 2017 slaagde ik met goed resultaat aan deze CRKBO geregistreerde en erkende opleiding van Diana van Beaumont.

Deze Luisterkind® Methode is voor iedereen, groot en klein die gehoord wil worden. Deze methode is energetisch en op afstand. Dat wil zeggen dat je hiervoor geen tijd vrij hoeft te maken, maar dat jij of je kindje kan door-gaan met de bezigheden waarmee je bezig was.
In de energie luister ik naar hetgeen er verteld wordt. Alles wat op dat moment mag gebeuren, laat ik ontstaan en dit geef ik aan jou door. Het kan zijn dat er zaken gekeerd mogen worden en ik mee teruggenomen wordt naar een vorig leven. Ook is het mogelijk dat er een entiteit aanwezig is en hij of zij naar het licht geholpen mag worden. Op basis van de vragen luister ik naar de handvatten die gegeven worden waarmee je zelf aan de slag mag gaan.

Een afstemming is geen reading, geen raad je plaatje, het is net fijn om specifieke achtergrondinformatie te krijgen zodat ik gerichter vragen kan stellen en de oplossingen als vanzelf aangedragen kunnen worden. Jouw wensen of problemen en/of die van jouw kind staan voorop.

Heb jij een kindje dat niet zo lekker in zijn of haar vel zit? Die niet zo goed meekomt op school? Slecht eet of slaapt? Een kindje dat snel boos of geïrriteerd is of net erg stil en teruggetrokken is? Een kindje waar naar geluisterd mag worden om te horen wat er speelt?
Een Luisterkindafstemming kan hierbij uitkomst bieden. Hiervoor hoef je geen afspraak in te plannen, niet te reizen en kan jouw kindje doorgaan met dat waar het mee bezig was.

Graag stuur ik jou desgewenst meer informatie hierover toe.

Luisterkind-Levensbrug afstemming
Mensen verbinden door ze een stem te geven. Door ze de woorden te geven die ze wel hebben maar niet meer kunnen doorgeven.

Wanneer jij een miskraam hebt gehad of jouw kindje overleden is blijf jij waarschijnlijk met onbeantwoorde vragen achter.
Wellicht heeft jouw partner of dierbaar familielid Alzheimer, dementie of  Korsakov en wil jij bijvoorbeeld graag horen hoe het leven aangenamer kan worden gemaakt.

Wil jij graag een bericht ontvangen van jouw overleden partner, vader, moeder of ander gezinslid? Zij willen graag gehoord worden en hun verhaal mag verteld worden.

Via het contactformulier kan jij hierover meer inhoudelijke informatie opvragen.

Luisterkind-Kinderwens afstemming
Het mogen krijgen van kinderen is onderdeel van het vrouw-zijn. Wanneer het niet gelijk lukt om zwanger te raken, komen er verschillende pijnpunten bij een vrouw naar voren. Dit kan zorgen voor onzekerheid, verdriet, frustratie en gemis. Zwanger worden voelt haast als een vanzelfsprekendheid, iets wat gewoon gebeurt.
Ik ben geen arts of gynaecoloog en kan jou niet vertellen waar het in jouw lichaam aan ontbreekt. Met een Kinderwens afstemming kan ik jou hulp bieden, door jou inzichten te geven waarom je niet zwanger wordt. Wellicht mag je eerst nog specifieke stappen zetten?

Via het contactformulier kan jij specifieke informatie aanvragen over de Luisterkind Kinderwens afstemming.

Huiszuivering
Heb jij het gevoel dat er iets in jouw huis veranderd is en wil je daar graag vanaf? Voelt het anders dan anders? Voelt de energie drukkend? Voel je je bekeken? Hangt er ongrijpbare boosheid in huis?
Dan kan je ervoor kiezen om afscheid te nemen van de entiteiten in jouw huis. Graag ontvang ik een plattegrond van jouw huis en ga ik op afstand elke ruimte na waarna ik deze reinig.