Luisterkind

Luisterkind afstemming
In 2016 las ik een oproep van een collega die kinderen zocht om op te oefenen. Naar aanleiding van deze oproep heb ik een afstemming aangevraagd voor mijn dochter. De afstemming die ik vervolgens ontving, raakte mij recht in mijn hart. Dít is wat ik zelf wilde doen. Ik besloot om de opleiding te volgen via Diana van Beaumont, een CRKBO geregistreerde en erkende opleiding.

Deze Luisterkind® Methode is voor iedereen, groot en klein die gehoord wil worden. Hoe voelt het voor je als er iemand is die in de energie naar je wil luisteren? Hiervoor hoef je geen tijd vrij te maken, maar kan je doorgaan met de bezigheden waarmee je bezig was. Ik luister naar hetgeen er verteld wordt en laat gebeuren wat er mag gebeuren en geef jou dit door. Het kan zijn dat er zaken gekeerd mogen worden, dat er een entiteit naar het licht geholpen mag worden of dat er handvatten gegeven worden waarmee je zelf aan de slag kan gaan. Een afstemming is geen reading, geen raad je plaatje, het is net fijn als ik achtergrondinformatie krijg zodat ik gerichter vragen kan stellen zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Jouw wensen of problemen of die van jouw kind staan voorop.

Heb of ken jij een kindje dat niet zo lekker in z’n vel zit? Die niet zo goed meekomt op school? Slecht eet of slaapt? Een kindje dat snel boos of geïrriteerd is of net erg stil en teruggetrokken is? Een kindje waar naar geluisterd mag worden om te horen wat er speelt? Wellicht brengt een luisterkindafstemming hierbij uitkomst. Op afstand luisteren, zonder dat je je kind uit de vertrouwde omgeving hoeft te halen en naar een praktijk moet reizen.

Luisterkind-Levensbrug afstemming
Mensen verbinden door ze de woorden die ze wel hebben maar niet meer kunnen gebruiken, een stem te geven. Ik heb het dan over jouw familielid met Alzheimer, dementie of met Korsakov. Heb jij een miskraam gehad of is jouw kindje overleden? Ligt iemand in coma of wil jij net die ene vraag nog stellen aan jouw overleden partner, vader, moeder of ander gezinslid? Al deze mensen willen gehoord worden, hun verhaal mag verteld worden. Hoe mooi is dat, dat het kan?

Luisterkind-Kinderwens afstemming
Het willen hebben van kinderen is een deel van het vrouw-zijn. Als het niet lukt, komen er verschillende pijnpunten bij een vrouw naar voren. Zwanger worden voelt haast als een vanzelfsprekendheid, iets wat gewoon gebeurt. Wanneer dit niet (direct) lukt, kan dit zorgen voor onzekerheid, verdriet, frustratie en gemis.  Ik ben geen arts of gynaecoloog en kan jou niet vertellen waar het in jouw lichaam aan ontbreekt. Met een Kinderwens afstemming kan ik jou hulp bieden, door jou inzichten te geven waarom je niet zwanger wordt. Wellicht mag je eerst nog specifieke stappen zetten?

Huiszuivering
Heb jij het gevoel alsof er iets in jouw huis zit waar je liever vanaf wilt? Voelt het anders dan anders? Is de energie drukkend? Voel je je bekeken? Hangt er boosheid in huis? Dan kan je ervoor kiezen om afscheid te nemen van de entiteiten in jouw huis. Op afstand ga ik elke ruimte af en reinig ik de ruimtes.


Wil je graag meer informatie? Stuur mij een bericht, dan doe ik jou informatie toekomen over de door jou gewenste afstemming.