Healing

Healing en healing op afstand

Gestart met Reiki als één van de manieren om energetisch te healen is mijn energie doorkruist met Engelenenergie. Door middel van de I.E.T. cursus, Bars technieken (Acces Consciousness) en mijn Reiki opleidingen (master degree) is er gaandeweg een geheel eigen vorm van energetisch healen ontstaan. Deze energie is zo mooi, puur en fijn en wordt eveneens via mijn handen overgebracht op jou, jouw kind of jouw huisdier.

Een energetische behandeling is alleen maar positief en kan geen schade aanrichten, ongeacht wat jouw leeftijd is, je conditie of wat de status van jouw welbevinden is.

Een behandeling op afstand werkt vele malen sneller dan een sessie op de behandeltafel. Bijkomend voordeel is dat je er niet voor hoeft te reizen. We plannen een afspraak in en voordat de healing start hebben wij contact om de klachten te bespreken. Bij een korte sessie hebben we telefonisch contact en bij een Soulsessie kan dit door middel van een zoomsessie. Vervolgens maak ik door middel van visualisatie een verbinding met jou en stuur ik de helende werking van de energie op afstand. Alles is energie, gelijk ons contact.

Deze energie heelt op alle niveaus: op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De energie stroomt daar naartoe waar het nodig is. Denk aan balans, rust, heling, op elk vlak waar klachten kunnen afnemen. Wat jouw ziel kan en mag ontvangen, wordt aangereikt. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf open te stellen voor een behandeling en deze vanuit rust te ontvangen.

Heb jij bijvoorbeeld veel stress en ontstaat daardoor de hoofdpijn, dan wil dat niet automatisch zeggen dat dan de energie naar jouw hoofd stroomt. Wel laat ik extra energie stromen op de plek die discomfort geeft.

Indien jij al langere tijd last hebt van klachten, dan is de kans groot dat deze niet gelijk na 1 behandeling verdwenen zijn. Het kan zelfs zo zijn dat het eerst erger wordt, voordat je hiervan een positief resultaat ervaart. Daarnaast kunnen er emoties vrijkomen als reactie op de behandeling. Dit kan zich o.a. uiten doordat je je o.a. meer moe voelt, gevoelens van boosheid naar boven komen, er tranen vloeien of je kan je onrustig voelen. Weet dat alle gevoelens er mogen zijn in dit proces.

Voor de afvoer van de vrijgekomen afvalstoffen is het belangrijk om na de behandeling extra water of kruidenthee zonder suiker te drinken. Daarnaast zorgt een douche of (voeten)bad met bijvoorbeeld Himalaya of epsom zout voor een extra afvoer van deze afvalstoffen.

Deze zachte energie gebruik ik tevens om edelstenen te zuiveren, op te laden en te programmeren. Om te ervaren wat de positieve uitwerking is, geef ik deze energie als intentie mee aan de engeltjes die ik intuïtief samenstel. Het hoofdje bestaat uit een edelsteen van o.a. rozenkwarts, amethist of uit een van de andere soorten die ik verwerk. Dit cadeautje voor jezelf, of om iemand anders mee te verrassen, verstuur ik per post inclusief een persoonlijke handgeschreven boodschap.

Wil jij meer informatie of een behandeling aanvragen? Stuur dan een bericht via de contactpagina.
Bellen mag natuurlijk ook.