Healing

Healing en healing op afstand

Reiki is één van de manieren om energetisch te healen. Deze energie is zo mooi, puur en fijn en wordt via mijn handen overgebracht op jou, jouw kind of jouw huisdier. Daarnaast gebruik ik de helende werking van Engelenenergie. Door de I.E.T. cursus en mijn Reiki opleidingen is er gaandeweg een geheel eigen vorm van energetisch healen ontstaan.

Een energetische behandeling is alleen maar positief en kan geen schade aanrichten, ongeacht wat jouw leeftijd is, je conditie of wat de status van jouw welbevinden is.

Een behandeling op afstand werkt vele malen sneller dan een sessie op de behandeltafel. Bijkomend voordeel is dat je er niet voor hoeft te reizen. We plannen een afspraak in en voordat de healing start hebben wij contact om de klachten te bespreken. Bij een korte sessie hebben we telefonisch contact en bij een Soulsessie kan dit door middel van een zoomsessie. Vervolgens maak ik door middel van visualisatie een verbinding met jou en stuur ik de helende werking van de energie op afstand. Alles is energie, zo is ook ons contact.

Door deze healing wordt de energie in evenwicht gebracht en kunnen de klachten afnemen. Deze energie heelt op alle niveaus: op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De energie stroomt daar naartoe waar het nodig is. Het enige wat jij hoeft te doen is open staan voor een behandeling en deze vanuit rust te ontvangen.

Heb jij bijvoorbeeld veel stress en ontstaat daardoor de hoofdpijn, dan wil dat niet automatisch zeggen dat dan de energie naar jouw hoofd stroomt. Wel geef ik extra healing op de plek van de klacht.

Indien jij al langere tijd last hebt van klachten, dan is de kans groot dat deze niet gelijk na 1 behandeling verdwenen zijn. Het kan zelfs zo zijn dat de klacht eerst erger wordt, voordat je hiervan een positief resultaat ervaart. Daarnaast kunnen er emoties vrijkomen als reactie op de behandeling. Dit kan zich o.a. uiten doordat je moe wordt, een onbedaarlijke lachbui krijgt, boos wordt, je uit het niets een huilbui krijgt of je kan je onrustig voelen. Weet dat alle gevoelens er mogen zijn, alles mag losgelaten worden.

Voor de afvoer van de vrijgekomen afvalstoffen is het belangrijk om na de behandeling extra water te drinken. Daarnaast zorgt een douche of bad met zee- of Himalaya zout voor een extra vorm van afvoer van de afvalstoffen.

De zachte energie van Reiki gebruik ik tevens om edelstenen te zuiveren, op te laden en te programmeren. Om te ervaren wat de positieve uitwerking is, geef ik deze energie mee aan de engeltjes die ik zelf maak. Het hoofdje bestaat uit een edelsteen van o.a. rozenkwarts, amethist of uit een van de andere soorten die ik verwerk.

Intuïtief stel ik een engeltje samen en vul ik het aan met een positieve intentie en dito energie. Dit cadeautje voor jezelf of om iemand anders mee te verrassen, stuur ik per post op mét een persoonlijke handgeschreven boodschap.

Wil jij meer informatie of een behandeling aanvragen? Stuur dan een bericht via de contactpagina. Bellen mag natuurlijk ook.