Reiki

Reiki en Reiki op afstand

Reiki is een manier om energetisch te healen. Deze energie is zo mooi, puur en fijn en wordt via mijn handen overgebracht op jou of jouw huisdier.

Een Reiki behandeling is alleen maar positief en kan geen schade aanrichten, ongeacht wat jouw leeftijd is, je conditie of wat de status van jouw welbevinden is.

Een behandeling op afstand werkt vele malen sneller dan een sessie op de behandeltafel. Daarnaast hoef je er niet voor te reizen. In overleg plannen we een afspraak in en hebben wij vooraf contact om de klachten te bespreken. Door middel van visualisatie maak ik een verbinding en stuur ik de helende werking van Reiki energie.

Door deze healing wordt de energie in evenwicht gebracht en kunnen de klachten afnemen. Deze energie heelt op alle niveaus: op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De energie stroomt daar naartoe waar het nodig is. Het enige wat jij hoeft te doen is open staan voor een behandeling en deze vanuit rust te ontvangen.

Heb jij bijvoorbeeld veel stress en ontstaat daardoor de hoofdpijn, dan wil dat niet automatisch zeggen dat dan de energie naar jouw hoofd stroomt. Wel geef ik extra Reiki op de plek van de klacht.

Indien jij (of jouw huisdier) al langere tijd last hebt van klachten, dan zal deze niet gelijk na 1 behandeling verdwenen zijn. Het kan zelfs zo zijn dat de klacht eerst erger wordt, voordat je hiervan een positief resultaat ervaart. Daarnaast kunnen er emoties vrijkomen als reactie op de behandeling. Dit kan zich o.a. uiten doordat je moe wordt, een onbedaarlijke lachbui krijgt, boos wordt, je uit het niets een huilbui krijgt of je kan je onrustig voelen. Weet dat alle gevoelens er mogen zijn, alles mag losgelaten worden.

Voor de afvoer van de vrijgekomen afvalstoffen is het belangrijk om na de behandeling extra water te drinken. Daarnaast zorgt een douche of bad met zeezout voor een extra vorm van afvoer van de afvalstoffen.

De zachte energie van Reiki gebruik ik tevens om edelstenen te zuiveren, op te laden en te programmeren. Om te ervaren wat de positieve uitwerking is, geef ik deze energie mee aan de engeltjes die ik zelf maak. Het hoofdje bestaat uit een edelsteen van o.a. rozenkwarts, amethist of uit een van de andere soorten die ik verwerk.

Intuïtief kies ik een engeltje uit en vul ik het aan met een positieve intentie. Dit cadeautje voor jezelf of om iemand anders mee te verrassen, stuur ik per post op mét een persoonlijke handgeschreven boodschap.

Wil jij meer informatie of een behandeling aanvragen? Stuur dan een bericht via de contactpagina.