Reading

Een reading geeft inzichten in en antwoorden op de vragen die er op dit moment in jouw leven spelen.

Tijdens de live sessie, hebben wij contact via Zoom en heb jij de keuze om een opname te maken die je zelf op jouw computer of laptop kan opslaan.
Waar wens jij graag inzicht in te ontvangen?
Wat houdt jou bezig?
Waar blijf jij over malen of denken?
Hoe krijg jij je rust terug in jouw leven?
Graag ga ik met jou de interactie aan waardoor een waardevol gesprek kan ontstaan.

Mijn ervaring met de spiritwereld is dat ze jou graag zelf aan het werk zetten. Vaak is de weg ernaartoe minstens zo belangrijk als de bestemming. Ze geven jou het inzicht dat nodig is om zaken gemakkelijker te begrijpen. Om een nieuwe start te kunnen maken, om rust te kunnen krijgen en om eventueel los te kunnen laten. En weet, wat ze ook graag aan jou doorgeven om jou behulpzaam te zijn op jouw pad, de keuze ligt altijd bij jou. Jij beslist of je iets wel of niet wil doen.

Soulsessie

Tijdens een Soulsessie ontvang jij een combinatie van een reading en healing op afstand. Dit is een live sessie die o.a. mogelijk is via Zoom. Via deze genoemde optie kan je ervoor kiezen om er zelf een opname van te maken.

Je mag alle vragen stellen die op jezelf betrekking hebben en waar jij graag een antwoord op zou willen ontvangen zoals hierboven in het kopje reading omschreven. Tijdens deze afspraak ontvang jij de helende energie die door jouw lichaam en energieveld mag stromen. Onder het tabje healing geef ik meer inhoudelijke informatie.
Deze sessie duurt ca 90 minuten.

Mini Reading
Is een reading of soulsessie op dit moment een te grote stap voor jou, wellicht voelt dan op dit moment een mini reading passend voor jou. Deze verstuur ik zowel per mail als per post. Bij deze keuze werk ik niet met vooraf aangegeven vragen. Wat stromen wil voor jou, mag jij ontvangen.

Een aanvraag per mail wordt verwerkt in een word document wat als pdf verzonden wordt. Kies jij voor een handgeschreven kaart, dan ontvang jij jouw mini reading in de brievenbus. Bij de keuze per post creëer ik een engeltje met een hoofdje van edelsteen wat afgestemd is op jouw energie van dit moment. Tevens is deze mini te bestellen als cadeau. Gezien de persoonlijk aard van dit geschenk, wordt deze geadresseerd aan de persoon waarvoor het bestemd is.