Reading

Een reading geeft inzichten in en antwoorden op de vragen die er op dit moment in jouw leven spelen. Op basis van jouw naam verbind ik mij met de spiritwereld, het universum, het al dat is. Op deze manier ontvang ik de informatie die ik mag doorgeven aan jou.

Graag ontvang ik maximaal 5 vragen die op jou zelf (!) betrekking hebben en waar jij graag inzicht in wil ontvangen. Wat houdt jou bezig? Waar blijf jij over malen of denken? Hoe krijg jij je rust terug in jouw leven?

Mijn ervaring met de spiritwereld is dat ze jou graag zelf aan het werk zetten. Vaak is de weg ernaartoe minstens zo belangrijk als de bestemming. Ze geven jou het inzicht dat nodig is om zaken gemakkelijker te begrijpen. Om een nieuwe start te kunnen maken, om rust te kunnen krijgen en om eventueel los te kunnen laten. En weet, wat ze ook graag aan jou doorgeven om jou behulpzaam te zijn op jouw pad, de keuze ligt altijd bij jou. Jij beslist of je iets wel of niet wil doen.

Af en toe krijg ik een blik in de toekomst, net wat de spiritwereld van toepassing vinden. Specifieke toekomstvragen neem ik niet in behandeling. Deze reading is geen toekomst voorspelling.

Mini Reading
Is een reading op dit moment een te grote stap voor jou, dan is de mogelijkheid om een mini reading aan te vragen wellicht passend voor jou. Deze verstuur ik zowel per mail als per post. In een handgeschreven kaart, inclusief een engeltje met een hoofdje van edelsteen afgestemd op jouw energie, ontvang jij jouw mini reading in de brievenbus. Tevens is deze mini te bestellen als cadeau. Dan wordt de kaart geadresseerd aan de persoon waarvoor het bestemd is.