Reading

Een reading geeft inzichten in en antwoorden op de vragen die er op dit moment in jouw leven spelen. Op basis van jouw naam verbind ik mij met de spiritwereld, het universum, het al dat is. Op deze manier ontvang ik de informatie die ik mag doorgeven aan jou.

Wanneer jij kiest voor een reading per mail, ontvang ik graag maximaal 5 vragen die op jou zelf (!) betrekking hebben en waar jij graag inzicht in wil ontvangen. Wat houdt jou bezig? Waar blijf jij over malen of denken? Hoe krijg jij je rust terug in jouw leven?
Af en toe krijg ik een blik in de toekomst, net wat de spiritwereld van toepassing vinden. Specifieke toekomstvragen neem ik niet in behandeling. Deze reading is geen toekomst voorspelling.

Kies jij voor een live sessie, dan hebben wij contact via Zoom en heb jij de keuze om een opname te laten maken die je via We Transfer op het door jou opgegeven e-mailadres ontvangt.
Tijdens deze sessie is er geen maximum aan het aantal vragen dat jij hebt. Wel ga ik graag de interactie met jou aan.

Mijn ervaring met de spiritwereld is dat ze jou graag zelf aan het werk zetten. Vaak is de weg ernaartoe minstens zo belangrijk als de bestemming. Ze geven jou het inzicht dat nodig is om zaken gemakkelijker te begrijpen. Om een nieuwe start te kunnen maken, om rust te kunnen krijgen en om eventueel los te kunnen laten. En weet, wat ze ook graag aan jou doorgeven om jou behulpzaam te zijn op jouw pad, de keuze ligt altijd bij jou. Jij beslist of je iets wel of niet wil doen.

Soulsessie

Tijdens een Soulsessie ontvang jij een combinatie van een reading en healing op afstand. Dit is een live sessie die o.a. mogelijk is via Zoom. Hiervan kan desgewenst een opname gemaakt worden voor jou.

Je mag alle vragen stellen die op jezelf betrekking hebben en waar jij graag een antwoord op zou willen ontvangen zoals hierboven in het kopje reading omschreven. Daarnaast ontvang jij een healing, lees voor de inhoudelijke informatie onder het tabje healing.
Deze sessie duurt ruim een uur, zo lang als dat nodig is voor jou. Hierbij laat ik mij leiden door wat er aangegeven wordt door de spiritwereld.

Mini Reading
Is een reading op dit moment een te grote stap voor jou, dan is de mogelijkheid om een mini reading aan te vragen wellicht passend voor jou. Deze verstuur ik zowel per mail als per post. In een handgeschreven kaart, inclusief een engeltje met een hoofdje van edelsteen afgestemd op jouw energie, ontvang jij jouw mini reading in de brievenbus. Tevens is deze mini te bestellen als cadeau. Dan wordt de kaart geadresseerd aan de persoon waarvoor het bestemd is.