Blog

Sterrenpost

Sinds begin 2020 sponsor ik Stichting het Sterrenboekje.
Naar aanleiding van een mooi gesprek dat ik met Carina mocht hebben, is aan deze sponsoring een persoonlijke touch toegevoegd. Een liefdevol berichtje van jouw sterrenkindje voor jou.

Deze toevoeging ontvang je in de vorm van een mini Luisterkind Levensbrug afstemming.

Heb jij zélf jouw kindje verloren, dus jij bent de biologische ouder, en sta jij ingeschreven bij Stichting het Sterrenboekje? Dan neem ik jouw aanvraag kosteloos in behandeling.

Om een mini afstemming namens jouw Sterrenkindje te kunnen schrijven heb ik een aantal gegevens nodig:
– de volledig voor én achternaam van jouw kindje
– de geboortedatum
– eventueel een foto waar jouw kindje alleen op staat.

Via het contactformulier of via het e-mailadres serendipity.by.patricia@gmail.com ontvang ik graag jouw gegevens.

Heb jij mij een mail gestuurd of jouw contactgegevens doorgegeven? Op volgorde van binnenkomst zal ik de aanvraag in behandeling nemen en binnen 2 weken mag jij het afgestemde bericht in jouw inbox verwachten.

Deze persoonlijke aanvulling is een cadeau en is geheel gratis. Vragen die jij hebt neem ik vanwege deze reden niet mee.

Heb jij behoefte aan het stellen van vragen dan verwijs ik jou graag naar het onderstaande begeleidend schrijven waarin meer informatie hierover staat.

Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust, ik beantwoord ze graag.

liefs,
Patricia

bijdrage sponsoring stichting het sterrenboekje
foto credits Krystle Woods

• universal message •

Vandaag ontving ik deze tekst en vertalen ontkracht het geheel. Lees, ervaar het contact met jouw hart en luister naar wat zich mag ontvouwen.

Loving creature on this planet,stop listening to what you hear, what your mind is telling you.

Stop listening to what other people tell you. Speak up from your heart, from your soul and talk from your authenticity..
Lift your veil, uplift your energy, start meditating today and let unfold what is necessary.

Keep your energy high, your consciousness uplifted en be aware of the positive things you can bring into the world.

Uplift to the max and expand immensively to expand the reach of you knowledge. Trust this proces, trust the outcome and believe in all that excists. Hope will survive all of this.

Uplift and rise. Shine from your inner self and show the beautifulness you have to bring into this world.

Namasté,
Patricia♡

Serendipity by Patricia

⋆ universeel bericht ⋆

In navolging op de prachtige energie van vannacht mag ik dit bericht met jou delen.

De naakte waarheid wordt getoond, de ontluiking van iets nieuws, het ontstaan van een minuscule groeispurt.

Verbonden met de maan, de sterren en het universum mag jij de aarde vandaag een aanvullende ode brengen. De aarde eren en positief licht schenken. Door in te tunen op de kosmische energie die vannacht massaal vrijkwam, mag jij jouw eigen aandeel leveren als aanvulling.

Kosmische energie die uiteindelijk ook voor jouw welzijn en welbevinden is en jou door de lemniscaat verbinding weet te bereiken. Deze fijne doorstroming dient alles, mens, dier, plant en het al dat is en mag zijn.

Leef vanuit liefde en stuur positieve gedachten, naar jezelf en naar diegene die het vandaag kan gebruiken.

Neem een klein momentje van rust en bezinning en verbind jezelf met deze fijne kalme energie. .
Een lichte liefdevolle vrouwelijke energie vraagt om in een korte meditatie te gaan. Voel je je aangesproken, dan nodigt zij uit om deze connectie te maken en jouw liefde te laten stromen.

Ga comfortabel zitten. Leg jouw linkerhand op jouw hart, jouw rechterhand op jouw onderbuik. Adem 4 tellen langzaam in, hou 4 tellen vast en blaas in 4 tellen langzaam uit. Herhaal dit 4 keer en adem daarna in een rustig tempo door. Visualiseer helder wit licht om jou heen en expandeer dit licht, verspreid de reikwijdte van dit licht. Heb je dit nog niet eerder gedaan, start jouw visualisatie rustig aan op. Maak het heldere witte licht groter dan jouw huis, vervolgens groter dan jouw straat, jouw stad, jouw provincie, totdat je uiteindelijk de hele wereld kan omvatten met het sprankelende heldere licht. Expandeer tot ver in het Universum en voel de liefde weerkaatsen naar de aarde.

Bedank jezelf, bedank de verbinding en bedank de aarde voor al het moois dat ze geeft.

Namasté,
Patricia♡

Serendipity by Patricia – foto credits Krystle Woods

⋆ universeel bericht ⋆

Het is tijd om te vertragen. Sereen te zijn. Om te bezinnen en reflecteren. Terug te keren naar de essentie.

Leg de focus op diegene die je graag zou willen zijn. Verwezenlijk je dromen, je diepste verlangen.
Vertraag zonodig nog meer.

Ben je gewaar van de essentie. Van de kern.
Waar draait het in het leven echt om?

Er wordt gevraagd om je te herinneren wie je werkelijk bent.
Er wordt een dringend beroep gedaan op deze reflectie.
Wat wil jouw ware zelf jou vertellen en wat mag nog meer naar binnen gebracht worden?
Durf jij een laagje dieper te gaan?

Wat heb je nodig om dit aan te durven gaan?
Nog meer tijd?
Stop met uitstelgedrag en pak die koe eens stevig bij de horens. Je hebt nu de tijd gekregen waar je zo vreselijk naar snakt. Een vrijbrief om te doen waarvoor je op aarde bent. Om te ontdekken waar jouw hart écht blij van wordt.

Neem deze tijd tot je. Bezin je eens goed over hetgeen jij al vaker hebt gedroomd. Werk het desnoods uit. Geef het vorm. En bovenal, maak het waarheid. Breng het tot leven. Zie het onder jouw vingers ontstaan. Vanuit het hoofd naar buiten. De wereld in. Iedereen zit op jou te wachten. Echt! Jij bent de toegevoegde waarde, jij maakt het verschil.

Vertrouw op jouw kunnen. Jij maakt de dienst uit, jij bepaalt het klappen van de zweep.
Het mag nu ontstaan!

Namasté
Patricia♡

Serendipity by Patricia – foto Sara Van Mourik-de Vos

⋆ Universeel bericht ⋆

Ik vraag je om delen vanuit liefde te verkiezen boven delen vanuit zelfverrijking.

Delen vanuit overvloed in plaats van je blik te richten op tekort.
Dichter bij jezelf te staan dan de roep van onrust te verkiezen.

Besef dat het op dit moment is zoals het is en durf naar binnen te keren zonder een opstand in jezelf te voelen.

De natuur nodigt uit om gebruik te maken van de faciliteiten die je daar worden aangeboden. Noodzakelijke rust en adem voor je ziel.
Maak stappen naar een betere versie van jezelf, onthaast en bezin. Laat deze gevoelens de overhand nemen zodat je meer vanuit je eigen kunnen kan faciliteren.

Laat de mensen uit jouw omgeving kennis maken met datgene wat jij te bieden hebt. Geef wat je zelf over hebt. Delen is vermenigvuldigen.

Heb elkaar lief op gepaste wijze. Geniet met volle teugen van de mooie momenten die mogen ontstaan.
Ben je gewaar van het moois om jou heen.

Namasté,
Patricia♡

Serendipity by Patricia – foto: Sara Van Mourik-de Vos

☆ Universeel bericht ☆

Mijn ochtend mocht starten als doorgeefluik van deze boodschap voor jou.

Versterking van het immuunsysteem en je gezonde verstand gebruiken zonder in een angst te zitten is wat wij nu vragen van jou.

Neem de ruimte voor jezelf in deze tijd en doe dingen die je anders minder snel zou doen door tijdgebrek. Genieten van je medemens door te vertragen en roeien met de riemen die er zijn.

Ben je bewust van hoe je zelf in het leven staat en waar jouw eigen prioriteiten op dit moment liggen. Word jezelf gewaar van hoe de wereld in beweging is.

Begin met jouw eigen herstel van binnenuit zonder het in een ander te zoeken. Op dit moment wordt eenieder van ons terug geworpen op zichzelf en op zijn of haar eigen kracht. We worden min of meer gedwongen om de bezieling uit ons zelf te halen.
Voor sommigen onder ons is dat lastig en kost dat iets meer moeite.

Nu is het moment er om te ontdekken wat jou drijft en waar jij zelf jouw geluk uit mag halen. Door de vertraging word jij in de gelegenheid gesteld om een laagje dieper naar binnen te treden en dingen te doen waar jij in de drukte van alledag minder snel aan toe zou geven. Het biedt mogelijkheden om anders tegen zaken aan te kijken. Om met je medemens de diepte in te gaan, zonder dat de veiligheid voor jezelf in het gedrang komt.

Gebruik deze tijd wijs en volledig in overgave zodat je als herboren naar voren mag komen en volop kan genieten van deze hernieuwde versie van jezelf.

Start met leven in plaats van met overleven. In deze consumptiemaatschappij wordt orde op zaken gesteld voor een groter goed. Je mag gehoor geven aan de opgelegde vertraging, zonder dat je je daar schuldig over hoeft te voelen.

Namasté,
Patricia♡

Serendipity by Patricia picture by Sara Van Mourik-de Vos

Sterrenpost

Eind december 2019 viel mijn oog op een gedeeld bericht via Social Media waarin ‘Stichting het Sterrenboekje’ werd genoemd. Carina Kramer, mama van Noah* en oprichtster, vroeg om gesponsorde cadeautjes als aanvulling van de Sterrenpost. Deze liefdevolle attentie ontvangen ouders op de jaardag van een overleden kindje.

Zonder mij te bedenken gaf ik gehoor aan deze oproep en stuurde ik Carina een bericht met de mededeling dat ik graag een bijdrage wilde leveren. Niet wetende om hoeveel kindjes het exact ging, stapte ik onbevangen in dit avontuur.

Inmiddels is de teller naar bijna 1400 kindjes gestegen en sta ik nog altijd achter mijn spontane beslissing. De bijdrage die ik mag leveren zet ik eigenhandig in elkaar, net als het envelopje dat ik er omheen vouw zodat het als een klein cadeautje ontvangen kan worden.

Omdat ik voel dat ik nog iets extra’s mag toevoegen, doe ik dat in de vorm van een persoonlijke touch. Een klein berichtje van jouw lieve kindje ontvang jij als extra cadeautje erbij.
Wanneer jij via het contactformulier jouw gegevens invult, reageer ik zo snel als mogelijk met verdere informatie.

Liefs,
Patricia

(be) Rust (en)

Rust, zo’n klein woord en tegelijkertijd alles omvattend en absoluut essentieel.

Vrijheid krijgen door rust. Groeien door rust. Meer liefde voor jezelf door rust.

Voor mij begint rust vanuit een innerlijke rust. Met vragen als “hoe krijg je dat dan” en “hoe doe je dat” kampte ik lange tijd. Het was een terugkerend onderwerp in mijn leven.

Vandaag neem ik jou graag mee naar het “hoe” jij meer rust in jouw lijf en in jouw leven kan krijgen. Waarschijnlijk ken je het woord “loslaten” wel. Toen ik zelf nog niet wist wat loslaten was, dacht ik: hoe dan? Hoe in vredesnaam dóe je dat dan? Eerlijk gezegd kon ik daar lichtelijk van in paniek raken, want wat deed ik dan fout dat ik niet wist hoe ik lós kon laten?

Wat ik zelf gaandeweg geleerd heb, deel ik graag met jou en daarbij gun ik jou dat jij er net zoveel aan gaat hebben als dat ik eraan heb gehad.
Voor mij is loslaten een andere benaming voor “berusten in”. Erin berusten dat het is zoals het is. 

Vind je dat moeilijk en heb je sterk het gevoel dat je er zelf iets aan kan veranderen? Doe dat! Want ook dan heb je het zelf in de hand en creëer jij jouw eigen gevoel van rust.

Trust me, ook in mijn leven gebeuren dingen die verre van leuk zijn, zorgen voor chaos en een overload aan stress. Deze ervaringen deel ik eerder niet dan wel. Liever inspireer ik jou door een andere blik op de zaken te geven zodat het allemaal niet perse negatief hoeft te zijn. Erin blijven hangen levert voor mijn gevoel alleen maar negativiteit op en dat is nu net wat ik níet wil. Positiviteit en rust, verkregen door ervaringen die leiden tot inzichten, dat past beter bij mij.

Wat mij enorm helpt is in het nu blijven, in het moment en vooral niet te ver vooruit te kijken want dat wil nog wel eens voor chaos in mijn hoofd zorgen. En chaos geeft mij stress en dat drijft natuurlijk heel ver af van rust.

Door bewust te kijken naar wat je wel weet, bewaak jij jouw eigen gevoel van rust. Sus jouw monkey mind en maan daarmee gelijk jouw ego tot stilte.

De natuur, meditatie of natuurlijk een combinatie van beiden geeft jou het noodzakelijke evenwicht terug. Waak voor jouw eigen rust en zorg goed voor jezelf.

Liefs,
Patricia

Vanuit vrijheid loslaten en mijn eigen rust creëren

Reading met Seleniet hart

Vanaf vandaag tot en met 11 november aanstaande mag ik jou een reading aanbieden met een Seleniet hart voor € 55,- inclusief verzending.

Deze spirituele steen geeft nog meer verdieping aan de inzichten die ik jou mag aanreiken op basis van de vragen waar jij graag een antwoord op wil ontvangen.

Tijdens mijn zoektocht naar de aanvullende werking van Seleniet las ik dat dit bijzondere kristal Engelensteen wordt genoemd. Alleen die naam al! Zo zacht en liefdevol.

Ook las ik dat deze kristal is vernoemd naar Selena, de Griekse Maangodin. In de Griekse mythologie is zij de zuster van Helios, de Griekse Zonnegod. Selena haar naam zou “de Lichtende” betekenen.

De werking van deze spirituele beauty is vrij breed en biedt op verschillende vlakken ondersteuning:
✩ Ze werkt ontspannend, beschermend en ze geeft inzicht.
✩ Ze bevordert rust, harmonie, balans en vrede in jezelf en ook voor jouw omgeving.
✩ Ze versterkt jouw intuïtie.
✩ Ze is perfect om mee te mediteren en contact te maken met jouw eigen ziel.
✩ Ze versterkt jouw helderzien, helderhoren, heldervoelen en helderweten.
✩ Ze is fijn om bij je te hebben wanneer je op spiritueel vlak bezig bent. Ze bevordert het contact met Engelen, energieën, andere dimensies, jouw telepathische en mediamieke gaven.
✩ Wanneer je werkt met hogere energieën, werkt ze aardend, ze beschermt en reinigt jouw aura.
✩ Ze stimuleert een heldere geest en ze geeft jou inzicht in jouw levenslessen.
✩ Ze helpt jou om positief te (blijven) denken en ze maakt vrolijk.
✩ Ze herstelt geestelijke en mentale trauma’s, zowel uit dit leven als uit vorige levens.
✩ Ze kan wonderen verrichten bij oververmoeidheid, burn-out en stress.
✩ Ervaar je slapeloosheid, leg haar dan bij je bed en het is zelfs nog beter om haar een poosje in je hand te houden zodat de energie voedend voor jou is.
✩ Ze werkt goed samen met alle chakra’s en met name met jouw kruinchakra.

Voel jij na het lezen een duidelijke JA dan zie ik graag jouw bericht via het contactformulier of via mail serendipity.by.patricia@gmail.com tegemoet.

☥ Reading met Engelensteen ☥

Vanuit liefde terug naar rust

Lieve bijzondere jij,

Mijn naam is Patricia Deckers. Samen met mijn man, kinderen en Spaanse rescue dog woon ik in Klimmen. Door mijn passie te volgen en gehoor te geven aan wat mijn innerlijk weten/spirit/het Universum/het Al dat is/de Bron/God/Allah – geef het de naam die bij jou past en goed voor jou voelt – mij aangeeft, mag ik readings en afstemmingen schrijven én behandelingen geven.

Hoe werkt dat voor mij vraag je je misschien af? Door te voelen, horen, zien en weten dat iets is zoals het is, komt het bij mij binnen en dit mag ik vervolgens doorgeven aan jou. Zo kan ik jou een stukje dichter bij jezelf brengen. Jou stapje voor stapje in een richting met meer rust, harmonie en liefde voor jezelf leiden. Door deze mooie energie in te zetten mag ik jou helpen om antwoorden, informatie en inzichten te geven. Want alles is energie en alles is liefde.Er is veel meer tussen hemel en aarde dan jij waarschijnlijk denkt of kunt waarnemen. Voor mij hoef je er niet in te geloven. Jezelf (durven) openstellen om te ontvangen is voldoende.
 
Jij voelt het wanneer jij er klaar voor bent om een stap te maken in een nieuwe richting. De richting waarin jij zoekende bent en waarvan jij nu nog niet weet of je linksom, rechtsom of misschien wel rechtdoor mag gaan. De splitsing waarop jij je nu bevindt hoeft niet de alles beslissende richting te zijn. Door van te voren al eens goed te luisteren naar wat er gezegd mag worden zal jij meer inzicht krijgen. Inzicht en soms ook bevestiging want er zullen je vast al wat dingen bekend in de oren klinken. Doordat jij door de drukte van alledag voorbij loopt aan jouw gevoel is het lastig voor spirit en jouw ziel om jouw aandacht te krijgen. Spirit is er altijd en beschikbaar voor jou om de vragen die jij hebt te beantwoorden en jou daarheen te (bege)leiden waar jij naartoe mag gaan.Jij bent diegene die belangrijk is, jij mag gehoord worden.

Tijdens een reading zijn de spirits aan het woord, wie dat zijn vraag ik nooit. Soms is het ongevraagd wel duidelijk wie er heel graag een boodschap door wil geven. Jij mag een aantal vragen stellen waarop jij graag antwoord wil hebben of je kiest ervoor om je geheel te laten leiden door de spirits. Mijn ervaring is dat ze niet zo bezig zijn met het doorgeven van toekomstbeelden en toekomstinformatie, alleen wat zij van toepassing vinden om te delen laten ze zien of horen. Wat ze wel doen is jou handvaten geven zodat je weet wat je mag doen om op het punt te komen waar jij naartoe wil of naartoe mag gaan.

Een Luisterkind afstemming is een energetisch gesprek met jouw ziel. Ook hiervoor hoef jij niet te reizen en ook geen afspraak in te plannen. Voor de verwarring, Luisterkind is niet alleen voor kindjes, het is ook voor volwassenen, voor mensen die niet meer kunnen praten om welke reden dan ook, baby’tjes in de buik en ga zo maar door. Luisterkind is voor iedereen, jij bent namelijk ook een kind van iemand.Ben jij nieuwsgierig naar wat er in het hoofdje van jouw kindje omgaat? Waarom het doet, wat het doet? Waar het slechte slapen vandaan komt? Hoe het komt dat het zich zo voelt en wat het nodig heeft om zich beter te voelen? Om een positieve switch te kunnen maken op school of in de thuissituatie hoor ik graag welke problemen er spelen zodat jouw kindje in de energie kan vertellen wat er speelt.Misschien wil je wel weten hoe het nu met oma gaat, of met pap, mam, je partner die je verloren hebt? Ook hiervoor wordt deze afstemming ingezet. Loop je zelf met je ziel onder je arm, zoekende naar de antwoorden op grote levensvragen. Jouw ziel is er klaar voor om gehoord te worden.

Daarnaast bied ik een energetische Reiki behandeling aan. Voorafgaand aan de behandeling hebben wij contact, dan hoor ik graag van jou waar je last van hebt. Vervolgens plannen we een datum en een tijdstip in en kan jij op de afgesproken tijd in jouw eigen omgeving in alle rust de Reiki behandeling ontvangen. Op afstand verbind ik mij met jou en stroomt de energie als vanzelf naar de plekken in jouw lichaam waar het nodig is. Wat ik tijdens deze behandeling door mag krijgen deel ik met jou. Een behandeling geeft healing, rust en het stimuleert het zelfgenezend vermogen.

Lijkt het jou leuk om te zien wat ik nog meer te bieden heb en wat ik zoal doe, voel je dan welkom op mijn Facebook en Instagram account – Serendipity by Patricia. Wekelijks post ik berichtjes met inspiratie en inzichten en daarnaast geef ik graag kaartjes en andere cadeautjes weg.

Liefs,
Patricia♥️

BeantwoordenDoorsturen