Even voorstellen…

Welkom op mijn pagina.

Mijn naam is Patricia Deckers-Koort.
Toen ik begin 20 was, overkwam het mij regelmatig dat ik pijn of de gemoedstoestand van voorbijgangers overnam en daar niet meer vanaf kwam. Heel vervelend en het heeft lang geduurd voordat ik erachter kwam wat het was en hoe ik mij daartegen kon beschermen. Daarnaast leerde ik hoe ik het terug kon geven aan de eigenaar. Naarmate de tijd vorderde, voelde ik bij jonge kindjes waar ze pijn hadden en gaf het mij een fijn gevoel als ik het kon vertalen naar de ouders.  Op een gegeven moment zag ik beelden en kreeg ik informatie door die ik door mocht geven aan diegene waar dit voor bestemd was.

Eind 2012 ben ik gestart met Reiki 1, gevolgd door Reiki 2 en de Master degree begin 2013. Spiritualiteit heeft mij altijd geïnteresseerd. Pas sinds de zomer 2016 heb ik door het volgen van prachtige cursussen ontdekt wat ik nu écht wilde doen met mijn spirituele gaven. Ik wil graag mensen helpen, coachen en healen.  Naast het afstemmen op de ziel, maak ik ook contact met Engelen en het universum en stel ik de vragen die iemand heeft. Hierdoor krijgt diegene meer inzicht, wordt terug gezet in z’n eigen kracht en kan verder op zijn/haar pad.

In 2016 kruiste Acces Consciousness mijn pad. Doordat ik zelf kon ervaren wat het met mij deed, zowel op lichamelijk als emotioneel vlak, heb ik 3 bars classes en een MTVSS (bodyproces) class gevolgd en de benodigde certificaten behaald. De behandelingen die ik geef zijn door middel van zachte aanrakingen van mijn vingertoppen en handen.

Begin 2017 heb ik de gecertificeerde Luisterkind opleiding via Diana van Beaumont afgerond. Hierbij stem ik in de energie, op afstand, af op de ziel. Op deze wijze ga ik in gesprek met jou en krijg jij antwoorden op jouw vragen. Zo kan jij tot een verhelderend inzicht komen en kan jij de door jou aangereikte handvatten inzetten om verder te komen in jouw leven.

Lieve groet,
Patricia Deckers

Kvk-nummer: 70225273