Even voorstellen

Mijn naam is Patricia Deckers. Sinds mijn 20e ben ik mijzelf bewust van de energie om mij heen en wat daarmee mogelijk is. Naast de drukte van een gezin, mocht ik de reeds aanwezige kennis van spiritualiteit en helende energie opnieuw aanboren. Door het volgen van een aantal opleidingen, waaronder o.a. het Reiki Masterschap, Luisterkind, IET, Acces Bars en Trance Mediumschap kan ik jou daarheen leiden waar je naartoe mag gaan. Bewust zeg ik mag gaan, want het is jouw keuze wat je met alles dat jou aangereikt wordt doet.

Als doorgeefluik voor de spiritwereld mag ik antwoorden, handvaten en inzicht geven in de vragen die jouw pad kruisen. Worstel jij met levensvragen, dan help ik jou graag op weg zodat jij jouw eigen pad kunt bewandelen. Door alle inzichten en antwoorden met jou te delen, ontvang jij de tools naar meer geluk, liefde, groei en plezier in jouw leven.
Daarnaast mag jij de bijdrage ervaren door middel van de helende energie die ik door jouw lichaam mag laten stromen. Ervaar meer rust, balans en verbinding met jezelf zodat jouw eigen identiteit meer en meer naar boven kan komen.

Serendipity wil zeggen ‘verwacht het onverwachte’. Laat jouw eigen invulling los en stel je open voor datgene wat jij mag ontvangen. Het beste van 2 werelden komen samen in een Soulsessie: een reading en healing in één.

Niet alleen werk ik met mensen – van alle leeftijden, in leven, ongeboren en overleden – ook dieren brengen energetisch informatie over en hebben behoefte om dit te delen.

Als vrouw en moeder weet ik dat er soms veel op je bordje kan liggen. Wanneer je niet voldoende rust neemt, kan dit leiden tot vervelende klachten die veelal stress gerelateerd zijn.

Mijn eigen ervaringen hebben mij inzichten gegeven en geleerd dat nee zeggen ook een antwoord is. In 2018 startte een nieuwe fase in mijn leven door de burn-out waar ik doorheen mocht gaan. Mijn wijsheid leerde mij dat door jezelf op de eerste plaats te zetten je niet egoïstisch bent. Want wanneer je eerst goed voor jezelf zorgt, kan je ook voor een ander zorgen. Voel wat goed voor jou voelt en durf jouw eigen ingevingen te volgen. Jouw intuïtie is jouw beste graadmeter.

Ben jij er klaar voor om de beste versie van jezelf te worden?

Stuur dan een mail via de contactpagina. Heb je vragen stel ze gerust zodat helder wordt wat het beste bij jou past.

Liefs,
Patricia

Patricia Deckers – foto credits Krystle Woods