Even voorstellen…

Mijn naam is Patricia Deckers en sinds mijn 20e ben ik mijzelf bewust van de energie om mij heen en wat daarmee mogelijk is. Naast de drukte van een gezin, heb ik mij in de loop van de jaren verdiept in spiritualiteit en helende energie. Door het volgen van diverse opleidingen, waaronder o.a. Reiki 1, 2, het Reiki Masterschap, Luisterkind opleiding, IET, Acces Bars en diverse specifieke cursussen en workshops kan ik jou daarheen leiden waar je naartoe mag gaan. Bewust zeg ik mag gaan, want het is jouw keuze wat je met de informatie doet

Antwoorden geven op onbeantwoorde vragen en inzichten geven is dankbaar werk. Naast mijn helende werkzaamheden door middel van o.a. Reiki energie ben ik een doorgeefluik voor de spiritwereld en jouw ziel.

Worstel jij met vragen, dan help ik jou op weg zodat jij jouw eigen pad kunt bewandelen. Serendipity wil zeggen ‘verwacht het onverwachte’. Laat jouw eigen invulling los en stel je open voor datgene wat doorgegeven mag worden.

Niet alleen werk ik met mensen (van alle leeftijden, in leven, ongeboren en overleden) ook dieren brengen energetisch informatie over en hebben behoefte om dit te delen.

Als vrouw en moeder weet ik dat er soms veel op je bordje kan liggen. Wanneer je niet voldoende rust neemt, kan dit leiden tot vervelende klachten of zelfs tot ziekten die zich steeds verder ontwikkelen in jouw lijf.

Mijn eigen ervaringen hebben mij inzichten gegeven en geleerd dat nee zeggen ook een antwoord is. Door jezelf op de eerste plaats te zetten ben je niet egoïstisch. Wanneer je eerst goed voor jezelf zorgt, kan je ook voor een ander zorgen. Voel wat goed voor jou voelt en durf jouw eigen ingevingen te volgen.

Door deze inzichten en antwoorden met jou te delen, ontvang jij de tools naar meer geluk, liefde, groei en plezier in jouw leven.

Ben jij er klaar voor om de beste versie van jezelf te worden?

Stuur dan een mail via de contactpagina. Heb je vragen stel ze gerust zodat helder wordt wat het beste bij jou past.

Liefs,
Patricia

Serendipity by Patricia