⋆ universeel bericht ⋆

In navolging op de prachtige energie van vannacht mag ik dit bericht met jou delen.

De naakte waarheid wordt getoond, de ontluiking van iets nieuws, het ontstaan van een minuscule groeispurt.

Verbonden met de maan, de sterren en het universum mag jij de aarde vandaag een aanvullende ode brengen. De aarde eren en positief licht schenken. Door in te tunen op de kosmische energie die vannacht massaal vrijkwam, mag jij jouw eigen aandeel leveren als aanvulling.

Kosmische energie die uiteindelijk ook voor jouw welzijn en welbevinden is en jou door de lemniscaat verbinding weet te bereiken. Deze fijne doorstroming dient alles, mens, dier, plant en het al dat is en mag zijn.

Leef vanuit liefde en stuur positieve gedachten, naar jezelf en naar diegene die het vandaag kan gebruiken.

Neem een klein momentje van rust en bezinning en verbind jezelf met deze fijne kalme energie. .
Een lichte liefdevolle vrouwelijke energie vraagt om in een korte meditatie te gaan. Voel je je aangesproken, dan nodigt zij uit om deze connectie te maken en jouw liefde te laten stromen.

Ga comfortabel zitten. Leg jouw linkerhand op jouw hart, jouw rechterhand op jouw onderbuik. Adem 4 tellen langzaam in, hou 4 tellen vast en blaas in 4 tellen langzaam uit. Herhaal dit 4 keer en adem daarna in een rustig tempo door. Visualiseer helder wit licht om jou heen en expandeer dit licht, verspreid de reikwijdte van dit licht. Heb je dit nog niet eerder gedaan, start jouw visualisatie rustig aan op. Maak het heldere witte licht groter dan jouw huis, vervolgens groter dan jouw straat, jouw stad, jouw provincie, totdat je uiteindelijk de hele wereld kan omvatten met het sprankelende heldere licht. Expandeer tot ver in het Universum en voel de liefde weerkaatsen naar de aarde.

Bedank jezelf, bedank de verbinding en bedank de aarde voor al het moois dat ze geeft.

Namasté,
Patricia♡

Serendipity by Patricia – foto credits Krystle Woods

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s