Visualiseren, hoe werkt dat nu precies?

Mijn dochter Brynn heeft gisteren haar verjaardagsfeestje gehouden. Van het geld dat ze gevraagd had, is ze zich vandaag een mooi cadeau uit gaan zoeken. In het winkelcentrum waar zij dat gekocht had, was een actie. Je kon waardebonnen winnen door je aankoopbon te laten zien. Daar had Brynn wel oren naar. Omdat zij zelf nog niet mocht meespelen, haalde ik haar lootje. Vlak voordat de trekking was, liep ze nog even te neuzen in een speelgoedzaak. Ik zeg tegen haar, wat zou je graag willen kopen met de bonnen? Hmmm, ik ga eens even kijken mama, zei ze. Doe eens net alsof je de bonnen in je hand voelt Brynn, zei ik tegen haar. Ze keek me aan terwijl ik nog een keer vroeg, voel je de bonnen Brynn? Ja! Ik voel ze, zei Brynn. Mooi Brynn, dan kijk nog maar even rond en dan lopen we zo terug met het lootje. Ze zag mooie dingen die ze wel heel graag wilde kopen met haar bonnen. Na een paar minuten was het tijd om terug te lopen en vrij snel werd het eerste nummer geroepen, laat dat nu het nummer van Brynn zijn. Ze was zo blij daarmee en mama natuurlijk ook.
De kracht van visualiseren en manifesteren💜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s