Summer actie

Omdat ik mee heb gedaan aan de summer actie “mini afstemmingen” van Diana van Beaumont, heb ik daaraan een actie gekoppeld. In plaats van € 65,- betaal je nu € 45,- voor een luisterkindafstemming. Deze actie is geldig tot 1 september a.s.

Een afstemming is voor jong en oud, we zijn immers allemaal kind van iemand.

Hoe gaat een afstemming in zijn werk?

In de energie stem ik mij af. Daarvoor hoef je niet naar mij toe te komen, geen tijd vrij te maken, je kunt doen waar je zin in hebt. Ik ga in gesprek met je ziel en hoor wat jij of je kind wil vertellen, waar de knelpunten zitten, wat je nodig hebt om het op te pakken. Wellicht mag er iets gekeerd worden in een vorig leven, waar jij mij mee naartoe neemt, of is er een auralifter die gehoord mag worden zodat deze daarna door kan naar het licht. Hoe het gesprek wordt ingevuld varieert. De ene keer laat je mij beelden zien en praat je weinig, de andere keer is het net alsof je tegenover me zit en we een gesprek voeren. Ik vertaal het gesprek in een word document wat ik jou per e-mail toezend zodat je dit op je gemak kunt lezen.

Eet je kind slecht, slaapt het slecht, heeft het last van angsten of is het bijvoorbeeld vaak boos, dan kan een afstemming daar verandering in brengen. Ook een kind, hoe jong het ook is, weet goed aan te geven wat het nodig heeft om daar verandering in aan te brengen. Vaak zijn de veranderingen na een afstemming direct merkbaar, maar het kan ook zijn dat je zelf met de gegeven handvatten aan de slag mag om het gewenste resultaat te bereiken. Tot 10 jaar is geen toestemming nodig van het kind.

Indien nodig zal ik de ruimte reinigen en de aanwezige entiteiten doorsturen naar het licht.

Wat heb ik nodig om een afstemming te kunnen doen?

Een foto waar jij of je kind alleen op staat, je naam, je leeftijd, je gezinssamenstelling en alle informatie die je kwijt wilt inzake de problematiek of die noodzakelijk zijn om te delen. Het is geen raad je plaatje en ook geen reading. Tijdens een afstemming doe ik geen toekomstvoorspellingen. Ik vraag aan jou wat je nodig hebt om het punt te komen waar jij graag wilt zijn.

Ik ben geen dokter, geen therapeut en ook geen tovenaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s