Afscheid nemen..of toch niet?

Soms komt er een moment in je leven dat je afscheid moet nemen van iemand. Om wat voor een reden dan ook. Door een overlijden, door keuzes die je maakt of misschien wel voor jou gemaakt worden.

Deze week stond voor mij centraal voor een abrupt afscheid en de verwarring, pijn en het verdriet wat hiermee gepaard ging. Onbeantwoorde vragen zoals wat als.. ? Of schuldgevoelens waarmee je ongevraagd moet dealen.

Marco Borsato plopt weer in mijn hoofd.. afscheid nemen bestaat niet. Doordat ik contact kan maken met een overleden ziel of jouw eigen ziel, kan ik op zoek gaan naar antwoorden op de vragen die jou bezig houden. Antwoorden waardoor jij verder kunt, zaken wellicht kunt afsluiten of beter kunt plaatsen.

De situatie kan ook anders zijn, misschien neem je wel afscheid omdat iemand niet meer in je leven past. Of heb je helemaal geen keuze en wordt deze voor jou bepaald.

Door te luisteren verbind ik. Door te luisteren verbind ik zielen met elkaar. Door deze verbinding komen antwoorden op jouw vragen. Door deze antwoorden in te zetten in je dagelijks leven lukt het je om knopen door te hakken en dingen achter je te  laten. Je leven weer in eigen handen te nemen. Je eigen richting te bepalen. Door verbinding zet jij jezelf weer terug in jouw eigen kracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s