Vanuit liefde terug naar rust

Lieve bijzondere jij,

Mijn naam is Patricia Deckers. Samen met mijn man, kinderen en Spaanse rescue dog woon ik in Klimmen. Door mijn passie te volgen en gehoor te geven aan wat mijn innerlijk weten/spirit/het Universum/het Al dat is/de Bron/God/Allah – geef het de naam die bij jou past en goed voor jou voelt – mij aangeeft, mag ik readings en afstemmingen schrijven én behandelingen geven.

Hoe werkt dat voor mij vraag je je misschien af? Door te voelen, horen, zien en weten dat iets is zoals het is, komt het bij mij binnen en dit mag ik vervolgens doorgeven aan jou. Zo kan ik jou een stukje dichter bij jezelf brengen. Jou stapje voor stapje in een richting met meer rust, harmonie en liefde voor jezelf leiden. Door deze mooie energie in te zetten mag ik jou helpen om antwoorden, informatie en inzichten te geven. Want alles is energie en alles is liefde.Er is veel meer tussen hemel en aarde dan jij waarschijnlijk denkt of kunt waarnemen. Voor mij hoef je er niet in te geloven. Jezelf (durven) openstellen om te ontvangen is voldoende.
 
Jij voelt het wanneer jij er klaar voor bent om een stap te maken in een nieuwe richting. De richting waarin jij zoekende bent en waarvan jij nu nog niet weet of je linksom, rechtsom of misschien wel rechtdoor mag gaan. De splitsing waarop jij je nu bevindt hoeft niet de alles beslissende richting te zijn. Door van te voren al eens goed te luisteren naar wat er gezegd mag worden zal jij meer inzicht krijgen. Inzicht en soms ook bevestiging want er zullen je vast al wat dingen bekend in de oren klinken. Doordat jij door de drukte van alledag voorbij loopt aan jouw gevoel is het lastig voor spirit en jouw ziel om jouw aandacht te krijgen. Spirit is er altijd en beschikbaar voor jou om de vragen die jij hebt te beantwoorden en jou daarheen te (bege)leiden waar jij naartoe mag gaan.Jij bent diegene die belangrijk is, jij mag gehoord worden.

Tijdens een reading zijn de spirits aan het woord, wie dat zijn vraag ik nooit. Soms is het ongevraagd wel duidelijk wie er heel graag een boodschap door wil geven. Jij mag een aantal vragen stellen waarop jij graag antwoord wil hebben of je kiest ervoor om je geheel te laten leiden door de spirits. Mijn ervaring is dat ze niet zo bezig zijn met het doorgeven van toekomstbeelden en toekomstinformatie, alleen wat zij van toepassing vinden om te delen laten ze zien of horen. Wat ze wel doen is jou handvaten geven zodat je weet wat je mag doen om op het punt te komen waar jij naartoe wil of naartoe mag gaan.

Een Luisterkind afstemming is een energetisch gesprek met jouw ziel. Ook hiervoor hoef jij niet te reizen en ook geen afspraak in te plannen. Voor de verwarring, Luisterkind is niet alleen voor kindjes, het is ook voor volwassenen, voor mensen die niet meer kunnen praten om welke reden dan ook, baby’tjes in de buik en ga zo maar door. Luisterkind is voor iedereen, jij bent namelijk ook een kind van iemand.Ben jij nieuwsgierig naar wat er in het hoofdje van jouw kindje omgaat? Waarom het doet, wat het doet? Waar het slechte slapen vandaan komt? Hoe het komt dat het zich zo voelt en wat het nodig heeft om zich beter te voelen? Om een positieve switch te kunnen maken op school of in de thuissituatie hoor ik graag welke problemen er spelen zodat jouw kindje in de energie kan vertellen wat er speelt.Misschien wil je wel weten hoe het nu met oma gaat, of met pap, mam, je partner die je verloren hebt? Ook hiervoor wordt deze afstemming ingezet. Loop je zelf met je ziel onder je arm, zoekende naar de antwoorden op grote levensvragen. Jouw ziel is er klaar voor om gehoord te worden.

Daarnaast bied ik een energetische Reiki behandeling aan. Voorafgaand aan de behandeling hebben wij contact, dan hoor ik graag van jou waar je last van hebt. Vervolgens plannen we een datum en een tijdstip in en kan jij op de afgesproken tijd in jouw eigen omgeving in alle rust de Reiki behandeling ontvangen. Op afstand verbind ik mij met jou en stroomt de energie als vanzelf naar de plekken in jouw lichaam waar het nodig is. Wat ik tijdens deze behandeling door mag krijgen deel ik met jou. Een behandeling geeft healing, rust en het stimuleert het zelfgenezend vermogen.

Lijkt het jou leuk om te zien wat ik nog meer te bieden heb en wat ik zoal doe, voel je dan welkom op mijn Facebook en Instagram account – Serendipity by Patricia. Wekelijks post ik berichtjes met inspiratie en inzichten en daarnaast geef ik graag kaartjes en andere cadeautjes weg.

Liefs,
Patricia♥️

BeantwoordenDoorsturen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s